Cart
Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€!

Geneeskracht kleinbloemig Wilgeroosje

By Mohammed Tajjiou 29 november, 2021 Translation missing: nl.blogs.counts.comments_with_count

Het kleinbloemig Wilgenroosje (Epilobium parviflorum)

Zoals gisteren kort te zien was in de video, is deze plant een must om te weten voor elke man. Ook vrouwen kunnen baat hebben bij deze geneeskrachtige plant, maar vooral mannen hebben het geluk dat god deze plant heeft geschapen.

Het wilgenroosje was al bekend bij de Indianen en bij oude stammen. Zij begrepen hoe zij zichzelf konden genezen van kwalen, door gebruik te maken van de planten die op het land groeide.

Deze plant is de plant der planten als het gaat om prostaataandoeningen. Hoeveel mannen zijn wel niet aan het lijden vandaag de dag? Hoeveel mannen hebben chronische prostaatontstekingen die grip hebben op hun levensstijl. Hoeveel mannen verkrampen van de pijn op het moment dat ze proberen te urineren of te ontlasten. Te veel! Veel te veel! Dat kan anders en dat moet anders. Vandaar deze korte blog omtrent het kleinbloemig wilgenroosje.

Er zijn vele soorten wilgenroosjes. Zeker niet allen zijn geschikt voor inwendige inname. Om het zo helder mogelijk te maken ga ik het niet hebben over alle soorten, maar enkel het kleinbloemig wilgenroosje. Dit is tevens een plant die je gedroogd dient te kopen. Het herkennen van de plant is namelijk te moeilijk voor iemand die geen verstand heeft van planten. Fouten zijn zo gemaakt en daarom is het bij deze plant altijd te adviseren om het aan te schaffen bij een gezondheidswinkel of kruidengeneeskundige.

De plant herkent men aan haar kleine bloemen van roodachtig, bleekroze of bijna witte kleur. Zij zitten op lange smalle zaadpeulen, waaruit de zaadjes die met op boomwol lijkende haartjes voorzien te zijn. In bepaalde landen zoals Oostenrijk staat de plant bekend als vrouwenhaar.

Als we gaan kijken naar de bioloog Richard Willfort, dan zien we dat hij expres deze plant niet heeft opgenomen in zijn naslagwerken. Reden hiervoor is dat het kleinbloemig wilgenroosje te snel in de war gebracht kan worden met andere soorten zoals het ruwbehaarde wilgenroosje, ruige wilgenroosje of boswilgeroosje. Allen absoluut niet geschikt voor consumptie. Desalniettemin leven we nu gelukkig in een tijd waarin alles online te vinden is. Je kan het gedroogd kruid ook binnenkort bij ons aanschaffen. Anderzijds kan je googlen en kan je het zeker vinden!

Mensen die aan blaasziekten of aan nierenziektes lijden kunnen en moeten zich wenden naar deze plant. De plant is zo geneeskrachtig dat bij bepaalde prostaataandoeningen per direct verbetering te zien is! Ik ken persoonlijk iemand die geen operatie meer hoefde uit te voeren, omdat hij 2 glazen thee van dit prachtkruid dronk.

Bij alle aandoeningen die te maken hebben met de blaas, ook de zeer zware aandoeningen (blaaskanker) dien je je te wenden naar deze plant. De dosering is belangrijk! 2 koppen per dag, één in de ochtend, één in de avond. Op het einde van deze blog zie je de concrete gebruiksaanwijzing om hier thee van te trekken.

Zoals je dus hebt kunnen lezen is dit echt een plant gemaakt voor de blaas en de prostaat. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier veel baat bij hebben. En dat op een geweldig, veilige en goedkope manier! Wat wil je nog meer.

Toepassing:

Thee: 1 overvolle theelepel kruid op 0.25 liter water, even opgieten, kort laten trekken. Slechts 2 koppen per dag consumeren, één in de ochtend op nuchtere maag en de andere 30 minuten voor het slapengaan.

Let op! Bij prostaatklachten of andere klachten waarvan je de oorzaak niet weet is het altijd belangrijk om je arts te bezoeken, zodat eventueel zware aandoeningen kunnen worden uitgesloten!

Let op! Er zijn mogelijk interacties met medicijnen tegen BPH (benigne prostaathypertrofie), zoals a-1-adrenerge blockers en finasteride: in dit geval in overleg met arts consumeren,

Er zijn theoretische interacties mogelijk met kruiden als Serenoa repens (zegepalm), Pygeum afracanum (Rood stinkhout, bast), Cucurbita pepo (Sierpompoen, pitten) en Urtica dioica (Grote brandnetel, wortel)


Ouder artikel Nieuwer artikel


4 reacties


 • Heb een vraagje mvg

  De Boever Filip op

 • Na het lezen van deze informatie een tijdje geleden heb ik wilgenroosje aanschaft in thee en tinctuur. Ik denk dat ik veel te danken heb aan wilgenroosje en mede de oorzaak is van een lagere psa mbt mijn PC. Is er informatie beschikbaar of antwoord van een arts dat wilgenroosje samen met zoladex /xtandi elkaar versterken.
  Misschien geeft iemand hier een antwoord op. Bij voorbaat dank voor de inspanning. M vr gr, Henny

  Henny H op

 • Ik (69 jaar)gebruik het al jaren in capsules. Twee per dag en het werkt geweldig. Plast beter uit. Bijna geen nadruppelen en hooguit een keer per nacht eruit om te plassen. Eerst heb ik de tinctuur gebruikt maar capsules zijn praktischer om in te nemen. Klein wilgenroosje doet wat je ervan verwacht. Ik wil niet meer zonder.

  Hans op

 • Ik gebruik het nu een week en het resultaat is verbluffend. ‘s nachts een keertje eruit en dat is het. Nog geen week geleden kreeg ik nog een tijdelijke katheter omdat m’n blaas overvol zat en plassen niet meer lukte. Ik wacht vol goede moed het vervolg af, maar het schijnt dat je de thee slechts 3 weken achter elkaar mag drinken?

  Lex op

Laat een reactie achter

Nieuwsbrief

Ik ga akkoord met het ontvangen van de maandelijkse nieuwsbrief.

Toegevoegd aan winkelwagen
Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€! Gebruik kortingscode: waterfilter10 voor 10% korting! Voor 17:00 uur besteld? Morgen in huis! Gratis verzending bij bestellingen vanaf 50€! You Have Achieved Free Shipping