Cart
Door grote drukte leveren wij later dan u van ons gewend bent, uiterlijk binnen 3 werkdagen.

Over Ons

De natuur is er voor ons

De grootste kracht is altijd gevonden in de natuur en we zullen het nergens anders vinden. Wij benaderen gezondheid vanuit een ander perspectief. Wij geloven niet in chemische samenstellingen en toevoegingen. Voor ons is het heel logisch: Een lichaam dat 100% natuur is, hoort 100% natuur te krijgen.

 

Ons lichaam is gebouwd om te reageren met middelen die wij in de natuur kunnen vinden. Onze kracht is om deze producten te vinden en samen te brengen. Zo creëren wij hoogwaardige en exclusieve producten die daar het verschil maken, waar andere producten falen.

 

Het doel van OnsGezondheid is om te onderwijzen. De focus draait om een community op te bouwen die bewust is van hun voeding en levensstijl. Die begrijpen dat geluk te bereiken is door jezelf mentaal en fysiek te voeden.

 

In een wereld waarin de tijd aan ons voorbij raast en waarin je bestookt wordt door honderden verschillende producten, zie je door de bomen het bos niet meer. Wij willen transparantie terug brengen en de mensheid duidelijkheid verschaffen.

 

In onze blogs zullen wij veelal praktische informatie plaatsen. Vanuit fytotherapeutisch (kruidengeneeskunde) perspectief zullen we ziektebeelden koppelen aan planten en kruiden die je kunt inzetten. 

 

Onze missie bestaat vooral om bewustwording te creëren. Voeding is de sleutel tot gezondheid en tot preventie van ziekten. Voeding bepaalt hoe wij ons voelen en in hoeverre ons lichaam optimaal functioneert. Voeding gaat dus veel verder dan alleen je fysieke welzijn. Voeding reguleert ook onze hormonen, zodoende wij ons goed of slecht voelen. 

 

Laten we met zijn allen streven naar mentale en fysieke gezondheid. Immers is gelukkig zijn het ultieme doel in het leven.

OnsGezondheid

Toegevoegd aan winkelwagen
Door grote drukte leveren wij later dan u van ons gewend bent, uiterlijk binnen 3 werkdagen. Gebruik kortingscode: waterfilter10 voor 10% korting! Door grote drukte leveren wij later dan u van ons gewend bent, uiterlijk binnen 3 werkdagen. You Have Achieved Free Shipping